Online marketing, SEO, grafikus szolgáltatások egy helyen

Marketing stratégiai tervezés és menedzsment

Online marketing egyetlen kampánytól az éves marketing tervig, amire csak szükséged van. Facebook és Google hirdetés kezelés, kampánytervezés, marketing mix, ütem és költségterv – mindezek menedzselése. Azzal a hirdetési megoldással pörgetjük fel a vállalkozásod, ami a számodra a legmegfelelőbb.

Facebook hirdetés

Megfelelő hirdetési mód kiválasztása, szövegírás, grafika, link paraméterezés, költés optimalizálás.

Google hirdetés

Kulcsszógyűjtés, kizáró kulcsszavak, hirdetés szövegezés, eredménykimutatás, AB tesztelés.

Egyéb hirdetések

Rádió szpot, óriásplakát, buszmegálló poszter vagy bármi, ami a vállalkozásodnak segít.

Flyer / Brosúra

Termék vagy szolgáltatás bemutató anyagok. Nem szórólapozás, hanem okos ügyféltájékoztatás!

céges weboldal készítés

Weboldal készítés – Keresőoptimalizálás

Kell egy jó céges weboldal, hogy rád találhassanak új ügyfeleid, itt kezdődik az online marketing. De az is kell, hogy a megfelelő kulcsszavak a megfelelő helyeken legyenek. Ennek egy része technikai megoldás, egy része kreatív szövegírás – ez a seo jelentése –, amihez nem kell értened. Megcsináljuk Neked. Aztán jönnek is az ügyfelek. A weboldal készítés árak nagyon változóak, de nálunk csak azért kell fizetned, amire tényleg szükséged van, felesleges dolgokat nem teszünk az oldaladra.

Segítünk tárhely és domain foglalásban. Google keresőrobotoknak, ügyfél kereséseknek és mobilnézetnek is megfelelő weboldal tervezése és megvalósítása.

A weboldalkészítés azért is fontos, mert kell egy fix pont az interneten, ahová irányíthatod az ügyfeleidet, és ahol minden fontos infót megtalálnak a vállalkozásodról. Kérj ajánlatot még ma!

online marketing szövegírás

Szövegírás Tartalomkészítés

Egyedi weboldal szövegek, közösségi média posztok, bemutatkozó anyagok, blogposzt, pr cikkek, sales-szemléletű termékajánlók írása. Keresési adatok, kulcsszavak gyűjtése és beépítése a szövegekbe. Hirdetések szövegezése, fotó és videótartalmak készítése, egyedi mozgó közösségi posztok készítése.

cégarculat tervezés

Arculattervezés

Cégnév vagy márkanév javaslattól, a logó- és arculattervezésen vagy arculatfrissítésen át a közösségi grafikák, fejlécek tervezéséig minden grafikai munkában tudunk segíteni. Csomagolástervezés, brandépítés, piaci bevezetés, hírnévépítés.

grafikus

Kiadványtervezés – Brosúra – Termékkatalógus

Segítünk a nyomtatott vagy digitális anyagaid, kiadványok, könyvek, poszterek, termékbemutató brosúrák és katalógusok megtervezésében is. Mi az ami működik, és mire felesleges költeni? Hogyan használd az egyes kiadványokat, szóróanyagokat, hogy a lehető legtöbb új ügyfeled legyen? Kiderítjük, és eszerint optimalizáljuk a költségeket.

corporate photographer budapest

Vállalati imázs fotózás – Céges fotózás – Helyiség fotózás

Legyenek egyedi imázsképeid, termék és üzletbemutató fotóid, profi portréfotók a csapatodról, közösségi média tartalmaid. Mutassuk be a vállalkozásodat fotókkal, videókkal is, mivel az ilyen tartalmak sokkal megnyerőbbek az ügyfelek számára, mint az írott szöveg.

A fotózás szolgáltatáshoz egy ingyenes 30 perces gyorstalpaló tanfolyam is jár: Hogyan készíts jobb képeket a közösségi oldalaidra.

online marketing és seo tanácsadás

Marketing tanácsadás

Ha szeretnéd saját kézben tartani a marketinget, de bizonytalan vagy, hogyan állj neki vagy mi fog működni, akkor is segítünk. 1 vagy 2 órás képbehozó tanácsadáson segítünk összeszedni a teendőket, közösen elkészítjük a marketing terv vázlatát, kiválogatjuk a megfelelő marketing eszközöket, és adunk egy csomó tippet, amivel bátran belevághatsz a reklámozásba.

  • Legjobban működő hirdetési megoldások, tippek és csapdák, amikre figyelni kell.
  • Kiemelt Google és Facebook hirdetési tippek
  • Online marketing és offline megoldások vállalkozás felpörgetésére.
  • Konkurenciaelemzés: jó és rossz példák.
  • Tennivaló lista, ötletekkel, további segítő anyagokkal, best practice példákkal.
A marketing tanácsadás három fázisból áll: 

Előzetes interjú

Gyorsan átbeszéljük mivel foglalkozol, milyen eszközeid vannak és hova szeretnél eljutni.

Elemzés

Megvizsgáljuk a piacot, a lehetőségeket és hogy mi lenne a legjobb megoldás számodra.

Tanácsadás

1-2 órában összefoglaljuk, hogy mit hogyan csinálj azért, hogy a vállalkozásod jobban menjen.

ai marketing

A Kreativum olyan, mint egy reklámügynökség, de annál sokkal rugalmasabb, és csak az igényeidre fókuszál. A lehető legjobb ár/érték arányban készíti el vállalkozásod számára a marketing terv és a keresőoptimalizálás legfontosabb lépéseit, és nem viszünk bele olyan plusz költségekbe, amik valójában semmit sem érnek csak hangzatosak. Vonatkozhat a  keresőoptimalizálás Budapest, Magyarország vagy az egész világ kereséseire is, mi megoldjuk. 

A weboldal készítés mellett segítünk az admin felület funkcióinak elsajátításában is, és a karbantartás, tartalomfrissítés alapjait is átadjuk, így szabadon fejlesztheted az elkészült oldalad nélkülünk is. Kérj ajánlatot még ma!