Marketing szakértő

seo szakértő

Zelnik Péter

Marketing szakértő / A Kreativum csapat vezetője

A Milton Friedman Egyetemen diplomáztam kommunikációból, majd a Budapesti Metropolitan Egyetemen szereztem másoddiplomát, mint marketing szakértő. Húsz éve foglalkozom marketinggel, arculattervezéssel, szövegírással, fotózással, kiadvány tervezéssel,  reklámmal és brandépítéssel.

Az évek során több kiváló szakembert ismertem meg, akik kapcsolódnak az általam kedvelt szakmai területekhez. Mindenki egy másik dimenziót ad hozzá az én munkámhoz, így lesz ütőképes a csapat.

A marketingben a legnehezebb, hogy napra késznek kell lenni, erre kevés vállalkozás képes megfelelő erősforrást biztosítani vagy állandó, profi marketingest foglalkoztatni.

Csak akkora marketing szakértői csapatot kell fizetned, amekkora épp dolgozik Neked!

Grafikus, fotós, szövegíró és marketing szakértő csapatommal bármekkora kihívásra készen állunk, amivel a kis és középvállalatok küzdenek a mai reklámzajos, online hirdetési rendszerek által diktált tempójú, versenyző világban. Ezt legjobban a főoldalon foglaltuk össze.

Induló vagy elakadt vállalkozásoknak segítünk marketing tervezésben és menedzsmentben, valamit az ehhez tartozó valamennyi területen, kép és videóanyag, szövegírás, grafika, hirdetések, weboldal.

Egyszeri kampányoktól az éves marketing menedzsmentig mindenben állunk ügyfeleink rendelkezésére, hogy Neked csak azzal kelljen foglalkozni, amiben jó vagy, amiért vállalkozol.

Ajánlatkérés és kapcsolat

Kérj ajánlatot marketing, seo és grafikus megoldásokra vagy marketing szakértő tanácsadásra még ma, hogy jobban menjen a vállalkozásod már jövő héten!

E-mail

Írd meg miben segíthetünk, hol akadt el a vállalkozásod, mire lenne szükséged!

Mobil

Ha kérdésed van, telefonon is egyeztethetünk. Hívj bátran!

Facebook

Írhatsz messengeren is, ha úgy a kényelmesebb, és ha már ott vagy, kövess minket!

ai marketing

A marketing szakértő tanácsadás vagy menedzsment, a SEO vagy a grafikai tervezések árajánlata mindig egyedi, vállalkozásra szabott. A legnagyobb előnyünk, hogy csak azokat a csapattagokat vonom be a projektekbe, akikre feltétlenól szükség van a magas minőségű szolgáltatáshoz. Így alacsonyabb árakon tudunk dolgozni, mint egy irodát bérlő, sok alkalmazottat foglalkoztató reklámügynökség vagy marketing ügynökség.